Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Εμφανίστηκε στην πόρτα της... κυνηγόσκυλο... - october 2009

Μια κυρία μου έστειλε αυτη τη φωτό γιατί εμφανίστηκε στην πόρτα της αυτό το κυνηγόσκυλο!! Δεν μπορεί όμως να το κρατήσει...     Αποχωρεί για εξωτερικό!!
Και σας ρωτώ το εξής: Γιατί εμείς οι φιλόζωοι να αναγκαζόμαστε να μαζέψουμε όλα αυτά τα κυνηγόσκυλα απ'τις άθλιες συνθήκες που ζουν ενώ οι κυνηγοί ιδιοκτήτες τους απλά να τα παρατάνε όταν δεν τους κάνουν & να τα αντικαθιστούν με άλλα???
Να πρέπει να τους βρούμε οικογένειες για να ζήσουν μια αξιοπρεπές ζωή μακρυά πολύ μακρυα απ'αυτούς τους άξεστους κυνηγούς?? δεν μας φτάνουν τα αδέσποτα που έχει η πόλη της Ρόδου???  Αυτούς τους κυνηγούς τους ελέγχει κανείς?? Είμαι σίγουρη πως ΟΥΤΕ 1 κυνηγόσκυλο στη Ρόδο που ανήκει σε κυνηγό είναι στειρωμένο!!!
Και πίστεψε με δεν ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να βρείς οικογένεια για αυτά τα πολύ δραστήρια σκυλια!! όσο γλυκά και ευαίσθητα ειναι...        

A lady sent me this photo, this hunting dog showed up on her front porch!! She is not able to keep it...

I would like to ask you this: Why should us animal lovers have to save all these poor hunting dogs from terrible situations while their owners (Hunters) just dump them & replace them like they are nothing???
I bet you that not even 1 hunting dog that belongs to a hunter is spayed... 
It is nearly impossible to find good homes for hunting dogs here in Greece the ones that do are very very lucky...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου