Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ILLEGAL CAGE WITH PREGNANT HUNTING DOG - ΕΓΓΥΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΙΤΣΑ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΛΟΥΒΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ E-SHOP ΡΟΔΟΥ!



Μία φιλόζωη καταγγέλει: Πρέπει να ήταν 2009 ή και πιο παλιά, δεν θυμάμαι ακριβώς. Είχα δει στο paraponarodou κάτι για κυνηγόσκυλα σε κλουβί... Άνοιξα το λινκ και τι να δω?? Έγραφε οτι κοντά στο eshop Ρόδου υπάρχει 1 κλουβί στο οποιο ένας αχαρακτήριστος είχε βάλει 4-5 κυνηγόσκυλα (όλα μαζί στριμωγμένα) μαζί με μία σκύλα που είχε γεννήσει πρόσφατα & τα κουτάβια της...
 ή καλύτερα να πώ όσα είχαν μείνει απο τα κουτάβια γιατι είχαν πολτοποιηθεί κυριολεκτικά στο πάτωμα & στα κάγκελα  από τα άλλα σκυλιά!!!!! Όλα τα σκυλιά είχαν δαγκωματιές αφού ήταν τόσο στριμωγμένα εκει μέσα!!!

Πήγα να δω και γω την κατασταση απο κοντά όμως τα σκυλιά έλειπαν και στα κάγκελα υπήρχαν μόνο αίματα, παντου!!! Μου είχαν πει οτι τα απομακρύνανε απο κει λίγο πριν πάω, μόνο που δεν ξέρω ποιός,  φιλοζωοι? αστυνομία? ο ίδιος??  δεν ξέρω... Είχαν γράψει πάντως οτι είχε παει και η αστυνομια και είχε ανταποκριθεί καλά.

Δεν μπορουμε να το αφήσουμε να ξαναγίνει... ήταν τραγικο!!! Η σκύλα που είναι σήμερα μέσα ειναι ετοιμόγεννη...

Καλέσαμε την αστυνομία χθες το βράδυ και η πρώτη απάντηση ήταν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι! Επιμείναμε και ζητήσαμε τον διοικητή που έχει εντολή από το Υπ. Προστασίας του Πολίτη να διερευνά υποθέσεις κακοποίησης. Κράτησαν τηλέφωνό μας και το μέρος που τους περιγράψαμε ότι είναι το ζώο και αναμένουμε. Το ίδιο απόγευμα έστειλαν περιπολικό το οποίο όμως έφυγε πριν φτάσουμε και όταν τους ξανακαλέσαμε μας είπαν ότι θα πρέπει να συννενοηθούμε με τη Φιλοζωϊκή. Για ακόμα μία φορά ρίχνουν το μπαλάκι σε άλλους αντί να σπάσουν το κλουβί να βγάλουν το σκύλο έξω!!!!

Το κλουβί αυτό μην φανταστείτε ότι είναι κρυμμένο ή σε κάποιο ερημικό χωράφι. Είναι σε μια γειτονιά, με σπίτια ακριβώς στην απέναντι μεριά του δρόμου, στο διπλανό μέρος είναι το eshop και γενικώς είναι μια γειτονιά με κίνηση! Απορούμε πώς ανέχονται οι κάτοικοι να βλέπουν ένα ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΛΟΥΒΙ σε δημόσιο χώρο, με σπασμένα σπιτάκια, κλούβες μεταφοράς σκύλων και άλλα σκουπίδια απέξω και ένα ζωντανό ζώο εκεί μέσα!Παντού υπάρχουν αλυσίδες, σχοινιά και διάφορα άλλα για να δένει τα σκυλιά του.  Βέβαια ο κυνηγός έχει επιμελώς βάλει ξύλα στο μπροστινό μέρος για να μη βλέπουν το σκυλί αλλά και για να μη βλέπει και γαυγίζει...! Η σκυλίτσα πάντως έκλαιγε όλη την ώρα που ήταν κοντά του η φιλόζωη...

Όπως βλέπετε το ζώο είναι και πάλι κυνηγετική ράτσα.
ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ? ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΖΩΟ!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ;;;;

HUNTER KEEP HIS DOGS IN A SMALL CAGE, IN A NEIGHBOURHOOD FULL OF PEOPLE! NOBODY CARES! IN 2009 HE HAD 5 DOGS IN THERE, THE PUPPIES ALL DIED ..STEPPED FROM THE BIGGER DOGS...BLOOD ON THE CAGE WIRES.....ALL DOGS DISAPPEARED.
NOW HE HAS A DOG, PREGNANT, AGAIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

από

SICK ABANDONED POINTER - ΑΡΡΩΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΠΟΙΝΤΕΡ

ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΤΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ;;;;

Georgia Roditi XREIAZETE AMESI VOI8EIA.. !! SOS .. TO SKILI AUTO TO VRIKAME ME TO AGORI MOU SE MIA POLIKATIKIA STIN KREMASTI ..K APO OTI AKOUSA TO EIXE KAPOIOS KINIGOS K TO PARATISE SE AUTA TA XALIA ..DN MPOREI NA PAREI TA PODIA TOU XREIAZETE SE PARAKALW POLI VOI8EIA .. PRPEI NA TO VOI8ISOUME ..DN 3ERW TI NA KANW ..SOS !!!!



ΤΗΙS POINTER, OBVIOUSLY OWNED BY A HUNTER, IS ABANDONED IN KREMASTI. SICK, MAYBE LEISHMANIA. ABANDONED...AS ALWAYS!
NO MOURE USEFUL FOR HUNTING!